Czas przygotowania: 15 minut | Liczba porcji: 4
Autor: Materiały prasowe
Składniki:
- 2 marchewki
- 3 łyżki Majonezu Hallmann’s Babuni
- 2 łyżki Ketchupu Hellmann’s Łagodny
- 1 opakowanie Sosu Sałatkowego Włoskiego Knorr
- 50 g grzanek sałatkowych
- 1 ogórek
- 1 czerwona papryka
- 1 żółta papryka
- 8 pomidorków cherry
- 1 cytryna
Sposób przygotowania:
- Pomidorki przekrój na pół. Pozostałe warzywa pokrój w słupki.
- Sos sałatkowy wymieszaj z majonezem i ketchupem. Przelej całość do śniadaniówki.
- W lunchboxie ułóż warzywa kolorami.
- Aby zachować chrupkość grzanek w szkole, włóż je do pudełeczka śniadaniowego do oddzielnej przegródki.
Informacja prasowa
Oceń zawartość strony:
Ocena: 0/5. Oceniono 0 razy.