Czas przygotowania: 30 minut | Liczba porcji: 4
Autor: Materiały prasowe
Składniki:
- 400 g piersi z kurczaka
- 1 czerwona papryka
- 1 cebula
- 8 średnich pieczarek
- 200 g startego sera żółtego
- 1 łyżka Fix Chili Con Carne Knorr
- 3 łyżki świeżej posiekanej kolendry
- 4 łyżki kwaśniej śmietany
- 4 placki tortilli
- 1 łyżka masła
- 5 łyżek oleju
Sposób przygotowania:
- Warzywa oraz mięso umyj i pokrój w paski.
- Na rozgrzanym oleju podsmaż mięso z warzywami, dodaj Fix Knorr oraz masło. Całość smaż aż warzywa zmiękną. Odstaw.
- Tortille posyp startym serem, a następnie smaż na suchej patelni każdy placek na złoty kolor.
- Na połowę tortilli wyłóż farsz i zawiń drugą połową. Przekrój na pół. Podawaj z kwaśną śmietaną i posiekaną kolendrą.
Informacja prasowa
Oceń zawartość strony:
Ocena: 0/5. Oceniono 0 razy.