Bądź na bieżąco:
Fanpage Facebook KochanaMama.pl
Strona Google+ KochanaMama.pl
Kanał KochanaMama.pl na Youtube
Kanały RSS KochanaMama.pl
Newsletter KochanaMama.pl
Strona główna Przed ciążą Ciąża Niemowlę Małe dziecko Rodzina Konkursy Wydarzenia
Kategoria: Małe dziecko » Żywienie

Kanapka z pastą jajeczną z papryką i szczypiorkiem

Artykuł

Czas przygotowania: 15 minut | Liczba porcji: 2

Kanapka pasta jajeczna papryka szczypiorek
Autor: Materiały prasowe

Składniki:

  • 4 kromki pieczywa tostowego pełnoziarnistego
  • 1 łyżka Majonezu Hellmann’s Oryginalny
  • 2 ugotowane na twardo jajka
  • 70 g czerwonej papryki
  • 1 łyżeczka posiekanego szczypiorku

Sposób przygotowania:

  1. Pieczywo opiecz w tosterze i odkrój skórkę. Odstaw tosty do ostygnięcia. Paprykę pokrój w drobną kostkę.
  2. Ugotowane jajka rozgnieć widelcem w miseczce, dodaj pokrojoną paprykę oraz majonez i szczypiorek.
  3. Wszystkie składniki dokładnie wymieszaj i gotową pastą posmaruj dwie kromki pieczywa – pozostałymi dwoma przykryj kanapki i przygnieć lekko dłonią. Kanapki przekrój po przekątnej na trójkąty. Smacznego
Oceń zawartość strony:
Ocena: 0/5. Oceniono 0 razy.
Życzenie

Wyszukiwarka

Copyright 2015 © KochanaMama.pl
Publikacje zamieszczone na stronach KochanaMama.pl są chronione prawami autorskimi. Dalsze rozpowszechnianie tekstów i zdjęć opublikowanych na KochanaMama.pl w całości lub części wymaga uprzedniej zgody wydawcy.
W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Regulamin. Ukryj komunikat