Czas przygotowania: 15 minut | Liczba porcji: 2
Autor: Materiały prasowe
Składniki:
- 4 kromki pieczywa tostowego pełnoziarnistego
- 1 łyżka Majonezu Hellmann’s Oryginalny
- 2 ugotowane na twardo jajka
- 70 g czerwonej papryki
- 1 łyżeczka posiekanego szczypiorku
Sposób przygotowania:
- Pieczywo opiecz w tosterze i odkrój skórkę. Odstaw tosty do ostygnięcia. Paprykę pokrój w drobną kostkę.
- Ugotowane jajka rozgnieć widelcem w miseczce, dodaj pokrojoną paprykę oraz majonez i szczypiorek.
- Wszystkie składniki dokładnie wymieszaj i gotową pastą posmaruj dwie kromki pieczywa – pozostałymi dwoma przykryj kanapki i przygnieć lekko dłonią. Kanapki przekrój po przekątnej na trójkąty. Smacznego
Informacja prasowa
Oceń zawartość strony:
Ocena: 0/5. Oceniono 0 razy.